Demòcrates Valencians demana unitat per a reclamar un finançament sostenible

Demòcrates Valencians demana unitat per a reclamar un finançament sostenible

La formació centrista i valencianista Demòcrates Valencians (DV) ha assistit hui a la presentació de la manifestació que tindrà lloc el pròxim 18 de novembre, a València, per a reclamar un nou model de finançament que aporte a la Comunitat Valenciana els recursos necessaris per a atendre a les necessitats dels valencians.

En este sentit, el partit ha reclamat unitat, tant als partits polítics, com a les patronals i al teixit associatiu, per a exigir fermament un nou model de finançament que no margine a la societat valenciana i que aporte els recursos econòmics que necessita un territori on viuen més de cinc milions de persones.

Així, el Secretari d’Organització de Demòcrates Valencians, Sandre Llopis, ha recordat que “el PIB valencià representa el 11% del total del PIB estatal, i no podem quedar-nos sempre els últims a l’hora de rebre inversions o infraestructures”. Així mateix, des de DV s’ha posat l’accent principalment en assegurar que el nou model de finançament siga, no solament just, sinó també sostenible.

Segons Llopis, “l’actual model estatal no és sostenible, i des d’una força moderada i valencianista com la nostra tenim molt en compte la viabilitat i el futur del model cap al qual volem caminar”.

Finalment, Demòcrates Valencians ha fet una crida perquè la resta de forces parlamentàries, en referència al PP i Ciudadanos, se sumen a una marxa que consideren “necessària per a demostrar unitat i sentit comú a l’hora de defendre qüestions lògiques com és el tindre un nou model de finançament”. Per la seua banda, Llopis ha animat a patronals i partits a deixar d’un costat altres qüestions ideològiques i a adherir-se a la manifestació que tindrà lloc el pròxim mes de novembre.