Demòcrates Valencians insta al Delegat del Govern a garantir la discrepància ideològica

Demòcrates Valencians insta al Delegat del Govern a garantir la discrepància ideològica

La formació Demòcrates Valencians (DV) denuncia i condemna totes les agressions que es varen viure en la vesprada d’ahir en la manifestació convocada per diversos col·lectius independentistes.

A pesar de no compartir ideari amb els convocats de la marxa, el partit valencianista ja va mostrar, a traves de les xarxes socials, el seu rebuig als episodis violents que es varen produir. En paraules del secretari d’organització del partit, Sandre Llopis, “en una societat democràtica i normal tenen cabuda totes les opinions sempre dins del respecte als Drets Humans”. “No és normal que la ciutat de València tinga sistemàticament problemes amb grups ultres que impedixen i intimiden a qui no pensa com ells”.

En este sentit, Demòcrates Valencians va fer una crida a la Delegació del Govern per a que esta, i molt especialment el seu màxim responsable, Juan Carlos Moragues, garantisquen la discrepància ideològica i el dret a la manifestació de totes les persones, sense que hagen de ser agredides o increpades.

Demòcrates va reclamar de la mateixa manera un major control policial dels grups violents que, en diverses ocasions han actuat en la ciutat de València, impedint la marxa normal de manifestacions i actes de col·lectius oposats. En la mateixa direcció, Llopis afirma que, “la democràcia es demostra amb la tolerància respecte dels que pensen diferent a tu, i els demòcrates valencians no podem fer més que condemnar, este, i tots els actes violents i antidemocràtics que es produïsquen en la nostra ciutat”.