Demòcrates Valencians urgix a Puig que convoque eleccions anticipades i fixe una agenda valenciana.

Demòcrates Valencians urgix a Puig que convoque eleccions anticipades i fixe una agenda valenciana.

El candidat a la Secretaria General dels Demòcrates en la propera Assemblea que celebraran este mes, Natxo Temiño, ha demanat al President que siga valent i anticipe les eleccions autonòmiques per a tindre una agenda valenciana pròpia.

 

Temiño considera que el recorregut del Govern del Botànic està acabat, com evidencien les desavenencies internes d’este estiu, conseqüència que els seus membres han entrat en una dinàmica de conflictes interns per a col·locar-se en millor posició d’eixida electoral, deixant de banda els interessos reals dels valencians.

 

A més entén que els problemes dels valencians són tan greus que mereixen d’un debat propi que no es barrege amb dinàmiques electorals d’altres llocs de l’Estat, que l’únic que produïxen és la dilució del debat estrictament valencià.

 

El futur líder demòcrata considera que Puig està sotmés, en este assumpte també, al que es decidix a la seu del PSOE a Madrid, a diferència d’altres territoris com Andalusia on són plenament autònoms en estos aspectes. Així mateix critica que una formació com Compromís, amb vocació valencianista, no force un avançament electoral per a tindre una autèntica agenda propia, posant per damunt els seus interessos de partit als dels valencians.

 

Temiño ha fet estes declaracions a poc més de dos setmanes perquè la formació demòcrata celebre la seua segona assemblea a la qual es presenta com a futur Secretari General.