Demòcrates Valencians demana la retirada de la prohibició d’aparcar de nit al carril bus

Demòcrates Valencians (DV) ha demanat a la regidoria de mobilitat, dirigida per Giuseppe Grezzi, la retirada de la prohibició d’aparcar vehicles durant les nits en els carrils bus de la ciutat. El partit valencianista considera que Grezzi i Ribó, ‘han creat un problema on no hi havia polèmica i han perjudicat a restaurants i bars impedint la fàcil arribada dels seus clientes’.

DV fa una crida per a que, des del govern municipal, s’abandone la política de la prohibició, i es camine cap a un model de convivència i respecte on tots els ciutadans es puguen sentir còmodes i on l’administració facilite esta convivència.

La formació política ha destacat que el carril bus permetia que molta gent, que no disposa de plaça d’aparcament, poguera deixar el seu vehicle amb relativa facilitat. Demòcrates afirma que, ‘mentre no hi haja una alternativa de transport públic real i eficient, la gent continuarà desplaçant-se amb cotxe, per més voltes que haja de donar per a aparcar’.

‘Com a molt, el que conseguixen és que algú es quede en casa i no isca a sopar fóra’, asseguren des del col·lectiu de Demòcrates en la ciutat de València.

Així mateix, DV fa una crida per a que, tant des de l’Ajuntament com des de la Generalitat Valenciana, es treballe de manera conjunta per a aconseguir un millor transport nocturn, aprofitant les rodalies i el metro.

Des del partit centrista s’ha fet també una crida al Govern de Rajoy per a que facilite les ajudes per al transport metropolità que sí aporta a Madrid o Barcelona. No obstant, per a Demòcrates, la mancança d’estes ajudes no pot ser un ‘comodí’ per a que Ribó i Ximo Puig no milloren els transports dels valencians.