Demòcrates Valencians assistirà a la manifestació per la millora del finançament

Demòcrates Valencians assistirà a la manifestació per la millora del finançament

El partit Demòcrates Valencians ha anunciat que acudirà a la manifestació per la millora del finançament del País Valencià del pròxim 18 de novembre. El partit centrista entén la manifestació com un acte “necessari” per a reclamar, davant del govern espanyol, “un tracte just per al conjunt dels valencians”. En aquest sentit, el secretari general de Demòcrates Valencians, Roger Mira, ha assegurat que “durant anys, els governs de PP i PSOE han utilitzat els valencians com a moneda de canvi i, actualment, cap partit ha sabut negociar amb el govern d’Espanya el que és just pel que fa al tractament fiscal”.

Així mateix, des de Demòcrates Valencians han criticat la “poca pressió” que les sucursals valencianes de PP, PSOE i Ciutadans han fet perquè la valenciana deixe de ser “una autonomia pobra que encara així aporta al conjunt de l’Estat”. Igualment, la formació valencianista ha lamentat que des de Compromís “no hagen sigut capaços d’arrancar cap millora a Mariano Rajoy en els Pressupostos Generals del 2018”.

Mocions als ajuntaments

Per a animar a la participació i a la unitat en la manifestació, Demòcrates Valencians ha anunciat que els seus regidors i col·lectius locals presentaran mocions perquè la majoria d’ajuntaments possibles s’adherisquen a la marxa pel finançament. El partit valencianista ha destacat que ja manté contacte amb diversos regidors i grups independents que presentaran igualment les mocions en els seus ajuntaments.