Suma’t a Demòcrates

Vols participar del repte de construir el primer partit valencianista i centrista del nou mil·lenni? Creus que els valencians necessitem una força moderada que ens vertebre, que faça respectar els nostres drets i que treballe per un futur millor per als nostre fills?

És molt senzill! Fes-te militant de Demòcrates Valencians i podràs participar, amb veu i vot, d’este projecte il·lusionant. Només has d’omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més prompte possible a través del secretari territorial de la teua zona.

Recorda que per a ser militant de Demòcrates has de:

  1. Ser major d’edat.
  2. No militar en cap altre partit polític.
  3. I conéixer i assumir els estatuts i principis del partit.

Suma’t i ajuda’ns a guanyar este canvi històric! #entretots #hofarempossible

Dades personals

Dades de contacte

Dades bancàries

Demòcrates Valencians, en compliment del que establix la Llei Orgànica 15/1999 (de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), vos informa que les dades personals que ens proporcionareu seran incorporades al nostre fitxer automatitzat. Com a responsables del fitxer, tractarem les dades per a tramitar-vos l'afiliació, permetre-vos l'exercici dels drets i deures, gestionar la vostra participació i oferir-vos informació sobre les nostres activitats, ja siga per correu ordinari, electrònic, sms o un altre mitjà de comunicació equivalent. Així mateix, vos informem que podeu exercir els drets que vos assistixen d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de la informació a través d'un correu electrònic a cens@democratesvalencians.com