Demòcrates Valencians demana novament la dimissió de l’alcalde d’Alacant

Demòcrates Valencians demana novament la dimissió de l’alcalde d’Alacant

Demòcrates Valencians (DV) demana a l’actual alcalde d’Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, després de que la Fiscalia haja demanat el seu processament per un delicte de prevaricació. La formació centrista recorda que sobre Echávarri ja pesen altres investigacions judicials per delictes relacionats amb la corrupció.

Després de conéixer la petició de la Fiscalia, Demòcrates demana al propi Echávarri, i al PSPV, que faça un pas arrere fins que s’aclarisquen les sospites sobre la seua persona i les seues actuacions al front del govern de la ciutat d’Alacant.

“Echávarri no pot permanéixer un minut més al front de l’Ajuntament d’Alacant en la situació judicial en la que se troba. Si es tractara d’altre partit els socialistes haurien demanat la seua dimissió molt abans”, ma afirmat el portaveu de Demòcrates Valencians, Sandre Llopis de Pau.

Així mateix, DV recorda que ja va demanar la seua dimissió quan se li va obrir el primer processament. Per a la formació valencianista, a través del seu col·lectiu en la ciutat d’Alacant, fa una crida als socialistes perquè aparten a Echávarri i que garantisquen el bon funcionament del consistori i que no erosionen més la confiança dels alacantins en les institucions públiques.